Καλοσώρισμα

Μια νέα σελίδα ανοίγει με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, μετά την ανάληψη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα

Hmerologio 2018

Αγαπητοί Μεγαλοχωρίτες, Μεγαλοχωρίτισσες και φίλοι του Χωριού, 
Με μεγάλη χαρά κυκλοφόρησε και εφέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το νέο ημερολόγιο του Συνδέσμου για το έτος 2018 με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εμπνευσμένο από το Μεγάλο Χωριό και τις Ευρυτανικές Παραδόσεις! Όλα σ' αυτό το ημερολόγιο είναι γνωστά και αγαπημένα.

Προμηθευτείτε το τώρα, στην τιμή των τεσσάρων ευρώ (4,00€), από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Ενισχύστε το Σύνδεσμό μας.

vastakisΕκοιμήθη σε ηλικία 93 ετών τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο Μεγαλοχωρίτης, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Βαστάκης. Ο π. Κωνσταντίνος Βαστάκης που τον στόλιζε η άδολη ευσέβεια και βαθειά ειλικρινής ευγένεια, που τον αγαπήσαμε για την ευθύτητα του χαρακτήρα του και την απλότητα του. Διατέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγαλοχωριτών με Μεγάλη προσφορά προς το Σύνδεσμο, το Μεγάλο Χωριό αλλά και την Ευρυτανία. Η Νεκρώσιμος Ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, ώρα 15:15 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κυψέλης.
Αιωνία η μνήμη αυτού.

ekdiloseis17 18

 Αγαπητά Μέλη και Φίλοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, με χαρά, σας γνωστοποιεί το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των εκδηλώσεων της χειμερινής περιόδου 2017 – 2018 και σας προσκαλεί να τις στηρίξετε με την συμμετοχή σας.
Πληροφορίες-συμμετοχές: Μαίρη Καλλιάνη 6948295141 και Ανδρέας Παΐδας 6972407569
Σας ενημερώνουμε ότι θα κυκλοφορήσει το Ημερολόγιο 2018 εμπνευσμένο από το Μεγάλο Χωριό και τις Ευρυτανικές Παραδόσεις!

agonasdromou

Στις 6 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο χωριό αγώνες ανώμαλου δρόμου (Karpenisi Trail Rain). Η οργάνωση και η εποπτεία ήταν του Δημήτρη Γεωργακόπολου με βοηθούς και υπεύθηνους χάραξης διαδρομών τους Δημήτρη Ελευθερίου και Νίκο Λιάπη. Οι κατατάξεις σε κάθε μία διαδρομή ήταν οι εξής:

enthimio

Στα πλαίσια της 30ης Πολιτιστικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιστορικού –Λαογραφικού Μουσείου μία ξεχωριστή έκθεση με διάφορα κειμήλια των Μεγαλοχωριτών που έζησαν στην Κωνσταντινούπολη. Με συγκίνηση και ελπίδα σας ανακοινώνουμε ότι:

ekloges top

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες στα γραφεία του Συνδέσμου μας με θέματα:

politistiki ebdomada

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαίρι το Μεγάλο Χωριό βρέθηκε στο επίκεντρο της τοπικής επικαιρότητας με την διοργάνωση από τον Σύνδεσμό μας της 29ης Πολιτιστικής Εβδομάδας.

Επικοινωνία

  • ΔιεύθυνσηΜαυροκορδάτου 6, Αθήνα 10678
  • Τηλέφωνο2103837057
  • FAX2103837057
  • emailinfo@smap.gr
  • ΕπικοιωνίαΏρες τηλεφωνικής επικοινωνίας,κάθε Τετάρτη 17:00-22:00
Κύλιση στην Αρχή